Facebook I media Kontakta oss

Föreläsning om krigsbrott med erfarna åklagare

I samarbete med        

 

Svenska avdelningen av internationella juristkommissionen

Kontakta arrangören

I samarbete med ABF Stockholm anordnar Svenska avdelningen av Internationella Juristkommissionen ett seminarium om internationell straffrätt och dess utveckling, tillsammans med folkrättsåklagarna Karolina Wieslander och Reena Devgun vid Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

Svenska avdelningen av Internationella Juristkommissionen har tidigare anordnat ett seminarium tillsammans med folkrättsdomaren Lennart Aspegren och har för avsikt att under våren anordna ytterligare ett seminarium tillsammans med försvarsadvokater om hur det är att arbeta med internationell straff- och processrätt ur ett försvararperspektiv. De vill nämligen höja intresset för frågorna i Sverige.

Karolina Wieslander skrev propositionen om nya krigsbrottslagstiftningen som kom år 2014 och är en av landets allra skickligaste jurister inom internationell straff- och processrätt, vilket också Reena Devgun är.

Välkommen!

Lokal: Brantingrummet, vån 1.

Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!


Svenska Avdelningen av Internationella Juristkommissionen

Odengatan 88
SE-113 22 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 654 62 80
E-post: secretariat@icj-sweden.org

Copyright © 2019 Svenska Avdelningen av Internationella Juristkommissionen