ICJ SWEDEN TWITTERICJ på facebook

Stöd oss

 

ICJ-Sverige arbetar för att alla människor ska få en rättvis rättegång och för att människors rättigheter ska respekteras i Sverige och världen över. Vi behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta vårt arbete! Nedan listas några olika sätt som du kan stödja vårt arbete på.

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap!

Vi är idag drygt 100 medlemmar och för att överleva i framtiden behöver vi bli många fler. Medlemskap är öppet för jurister och juridikstudenter.  Medlemsavgiften för alla är 300 kr per år och 150 kr för studenter.

Ange namn, postadress, telefonnummer och e-postadress när du betalar!

Bankgiro: 612-71 12
Swish: 123 301 0212

Du som inte är jurist men ändå vill engagera dig är välkommen att gå med i ICJ:s vänner. Kostnaden är 300 kr per år och du är naturligtvis även välkommen att delta i våra arbetsgrupper. Var snäll och ange ICJ:s vänner när du betalar.

 

Ge en gåva!

Vi tar tacksam emot små och stora gåvor till vårt bankgirokonto eller genom Swish.

Bankgiro: 612-71 12
Swish: 123 301 0212

Stöd oss i present!
Om du vill ge bort en present till någon som redan har allt kan du välja att ge oss en gåva i någon annans namn. Vi sänder ett tackkort. Om det är brådskande och du vill försäkra dig om att vårt kort kommer fram i tid, ring oss på 08-654 62 80. I annat fall, ge din gåva och ange vad som ska stå på kortet, vem det är till och till vilken adress det ska skickas. På samma sätt kan du ge bort en minnesgåva för att hedra en avliden. Observera att kontoret är stängt över jul och delar av sommaren.

 

Skänk bort din aktieutdelning!

Sedan 2006 är det möjligt för privatpersoner att skänka bort sin aktieutdelning till välgörande ändamål utan att vinsten beskattas. Här nedan finns mer information om hur det fungerar. Din bank eller aktieförvaltare kan också svara på närmare frågor.

Information från FRII om att skänka aktieutdelning.

Tack för ditt stöd!