Facebook I media Kontakta oss

ICJ-Sverige arbetar för att Sverige upprätthåller sin status som rättsstat och att alla människor har effektiva rättigheter bl.a. genom att kunna få en rättvis rättegång och för att människors rättigheter ska respekteras i Sverige och världen över. Vi behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta vårt arbete! Nedan listas några olika sätt som du kan stödja vårt arbete på.

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap!

Vi är idag drygt 80 medlemmar och för att överleva i framtiden behöver vi bli många fler. Medlemskap är öppet för jurister och juridikstudenter.  Medlemsavgiften för alla är 300 kr per år och 150 kr för studenter.

Ange namn, postadress, telefonnummer och e-postadress när du betalar!

Bankgiro: 612-71 12
Swish: 123 301 0212

Du som inte är jurist men ändå vill engagera dig är välkommen att gå med i ICJ:s vänner. Kostnaden är 300 kr per år och du är naturligtvis även välkommen att delta i våra arbetsgrupper. Var snäll och ange ICJ:s vänner när du betalar.

Ge en gåva!

Vi tar tacksam emot små och stora gåvor till vårt bankgirokonto eller genom Swish.

Bankgiro: 612-71 12
Swish: 123 301 0212

Stöd oss i present!


Om du vill ge bort en present till någon som redan har allt kan du välja att ge oss en gåva i någon annans namn. Vi sänder ett tackkort. Om det är brådskande och du vill försäkra dig om att vårt kort kommer fram i tid, ring oss på 08-654 62 80. I annat fall, ge din gåva och ange vad som ska stå på kortet, vem det är till och till vilken adress det ska skickas. På samma sätt kan du ge bort en minnesgåva för att hedra en avliden. Observera att kontoret är stängt över jul och delar av sommaren.

 

 


Svenska Avdelningen av Internationella Juristkommissionen

Odengatan 88
SE-113 22 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 654 62 80
E-post: secretariat@icj-sweden.org

Copyright © 2024 Svenska Avdelningen av Internationella Juristkommissionen